top of page

Over NWEM.

biologiq.png

Is een onafhankelijke Nederlandse onderneming met een totaalconcept in wondmanagement, gebaseerd op de laatste inzichten in de biologie van de (complexe) wond. Met innovatieve bio-actieve productoplossingen die elkaar onderling aanvullen en zijn gericht op het stimuleren en ondersteunen van het eigen regeneratief vermogen van het menselijk lichaam. Zo willen we bijdragen aan kortere behandeltijden en een betere kwaliteit van leven voor mensen met een complexe of slecht genezende wond.
 

feln.png

Is een van oorsprong Belgisch farmabedrijf, met vestigingen in meerdere EU-landen, het VK, de VS en de VAE. Flen Health wordt gedreven door de ambitie om innovatie om te zetten in oplossingen voor huid- en wondverzorging die de levenskwaliteit van de patiënt verbeteren. We doen dat op een verantwoorde manier, door een meerwaarde te bieden aan patiënten, gezondheidsprofessionals en gezondheidsinstanties, en door maximaal rekening te houden met het milieu. In de woorden van oprichter en CEO van Flen Health Philippe Sollie: “Flen Health is geworden tot wat het is omdat we ons richten op wat de patiënt nodig heeft. Alleen door écht te luisteren naar patiënten en optimaal rekening te houden met hun behoeften, weet je snel of je goed bezig ben.”

Urgo Medical logo.png

Is de divisie van de Franse (maar internationaal actieve) Urgo Groep, die zich bezighoudt met de behandeling van acute en complexe wonden door middel van geavanceerde producten en diensten. Omdat wonden over de gehele wereld zorgen voor veel leed bij mensen, is het onze missie om zorgprofessionals elke dag te ondersteunen door hen hoogwaardige, wetenschappelijk bewezen behandelingen aan te bieden, zodat de patiënten eerder genezen en niet meer in hun dagelijks leven belemmerd worden door een wond. Urgo Medical wil het verschil maken door de patiënt centraal te stellen bij alles wat de ruim 1.400 medewerkers wereldwijd doen. Door nauw samen te werken met wondzorgprofessionals om nóg betere producten te ontwikkelen en kennis te delen en te vergroten. En door te blijven investeren in onderzoek en productontwikkeling, gesteund door robuust klinisch bewijs, omdat Urgo Medical gelooft in evidence-based medicine.

bottom of page